Verbouw

Verbouw

Of het nu gaat om een wandje verplaatsen of een volledige aanbouw van een keuken met zitkamer  of een uitbreiding van uw restaurant, wij hebben het al eens gedaan. Van klein tot groot, voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Maar ook voor het verduurzamen van u pand bent u bij ons aan het juiste adres. En wilt u tijdens de verbouw gebruik blijven maken van uw bedrijfspand of woning? dat kan zeker. Door onze ruime ervaring en slimme oplossingen is dit nagenoeg altijd mogelijk.
Onderhoud

Onderhoud

Zijn uw dakgoten aan vervanging toe of klemt de voordeur, neem contact op en wij regelen het voor u. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij ook de werkzaamheden welke niet onder het timmerwerk vallen voor u uitvoeren, denk hierbij aan installatiewerk, stucwerk, dak en zinkwerk.

Wat zegt onze klant:

Top bedrijf!!
Jelly Herbrink
Via Google
Nieuwbouw

Nieuwbouw

Ook voor de nieuwbouw van een garage of vakantiewoning kunt u bij ons terecht, Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Renovatie

Renovatie

Voldoet uw woning of bedrijfspand niet meer aan de huidige tijd dan kunnen wij het voor u renoveren. Met het oog op het pand zoals het bedoeld is zorgen wij ervoor dat het weer voldoet aan de huidige tijd en wensen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Weet u het al zeker?

Bent u er al uit en wilt u graag een offerte van ons ontvangen? Vraag dan direct een offerte aan via de onderstaande link.
Vastgoedverbetering

Vastgoedverbetering

Voor diverse vastgoedbezitters verzorgen wij bij onder anderen mutatie dat de complexen weer aan de huidige wensen voldoen en dat de nieuwe gebruikers er met volle tevredenheid gebruik van kunnen maken. Door duidelijke overleg vooraf en een goede communicatie met de gebruikers hebben wij reeds vele projecten kunnen afronden.